Stageplaatsen

Bouwkundige stageplaatsen
Met regelmaat zijn bij BAS bouw B.V. stageplaatsen beschikbaar voor bouwkundige studenten van MBO, HBO of TU. De stage kan plaats vinden op kantoor of buiten op de bouwplaats.

De stage op kantoor bestaat uit het verrichten van werkzaamheden ten behoeve van de werkvoorbereiding, calculatie en inkoop. Bij de werkvoorbereiding kunt u denken aan het controleren van tekeningen, assisteren bij het maken van planningen, werkplannen maken ten behoeven van uitvoering. Voor calculatie zijn de werkzaamheden, aanvragen en beoordelen van offertes en uittrekken van hoeveelheden van de onderdelen.

De stage op de bouwplaats bestaat uit het assisteren van de uitvoerders en ondersteuning van de voor- of timmerlieden. Hierbij kunt u denken aan maatvoering, inmeten bestaande toestanden en afroepen materialen en materieel.

 

 

Administratieve stageplaatsen
Naast bouwkundige stageplaatsen is bij BAS bouw B.V. voor de studenten MBO Secretarieel geregeld een stageplaats beschikbaar.

 

De stage bestaat uit het assisteren van de (directie)secretaresses. Hierbij kunt u denken aan inplannen afspraken, notuleren, aannemen en doorverbinden telefoongesprekken en inboeken facturen.

 


 

 

Geïnteresseerde kandidaten verzoeken wij te reageren door een schriftelijk sollicitatiebrief te sturen naar het onderstaande adres of online het sollicitieformulier in te vullen.

BAS bouw B.V. is door Fundeon erkend als leerbedrijf. 


BAS bouw B.V.
t.a.v. afdeling Personeelszaken
Amerikalaan 32
6199 AE Maastricht-Airport

Online solliciteren