Bouwpartner

Voor BAS bouw B.V. zijn mensen de essentie van de onderneming. Vakmanschap, enthousiasme en klantgerichtheid zijn de eigenschappen die de kwaliteit van het bedrijf bepalen. BAS bouw houdt deze aanpak hoog in het vaandel en draagt dit uit in de dagelijkse contacten met haar opdrachtgevers en relaties. Kortom: BAS bouw is dé bouwpartner voor uw organisatie.

BAS bouw B.V.: voor betrouwbare kwaliteit en professionele service.

Flexibel

U kiest terecht voor een onderneming die kan inspelen op kleine en grote veranderingen rondom een bouwproject, zodat veranderende overheidseisen en innovatieve bouwmethoden snel ingang vinden in de dagelijkse praktijk, BAS bouw B.V. is die flexibele partner.

Dankzij een platte organisatiestructuur en een volledig geautomatiseerd bedrijfsbureau zijn er korte communicatielijnen. Als gevolg hiervan is een snelle opstart gegarandeerd en blijft flexibiliteit ook tijdens de uitvoering een vast gegeven. Ongeacht de functie staat voor elke medewerker de tevredenheid van de klant voorop. Deze servicegerichtheid vindt u terug in klantvriendelijke contacten en belangrijker nog, in het eindresultaat.

Klantgericht

Vanuit een professionele klantgerichtheid denkt BAS bouw B.V. bij iedere opdracht actief met de klant mee over oplossingen en mogelijkheden. Ook bij niet-reguliere projecten, zoals turnkey projecten, waarbij BAS bouw B.V. de gehele coördinatie - van ontwerp tot oplevering - verzorgt.

Bij opdrachten in bouwteamverband staat BAS bouw B.V. de opdrachtgever vanaf de initiële begroting met raad en daad terzijde om het project binnen de gestelde budgetten en tijd te realiseren.