BAS bouw

BAS bouw is actief voor klanten uit de industrie, het bedrijfsleven, woningstichtingen en overheidsinstellingen in de regio Zuid-Nederland en België. Medewerkers hebben reeds vele toonaangevende projecten gerealiseerd op het gebied van utiliteitsbouw, industriebouw, woningbouw, renovatie en service en onderhoud.

Op het gebied van bouwprojecten wilt u de zekerheid van kwaliteit binnen de geplande bouwtijd en gestelde budgetten: u neemt alleen genoegen met een ervaren en vakkundige bouwer. Tegelijkertijd wilt u ook de flexibiliteit en korte communicatielijnen die een jonge onderneming u kan bieden. BAS bouw is een bouw- en aannemersbedrijf, dat deze eigenschappen in zich verenigt.

Ervaring
BAS-bouw is een jong, middelgroot bouw- en aannemersbedrijf, dat bestaat uit gemotiveerde en enthousiaste medewerkers. Allen hebben reeds jarenlang ervaring in hun vakgebied en zijn vertrouwd met projecten van complexe en langlopende aard. De vele vaste relaties danken zij aan een klantgerichte, professionele instelling.

Kwaliteit
Kwaliteit en betrouwbaarheid zijn dan ook een eerste vereiste. Net als u neemt dit bedrijf alleen genoegen met het beste. Een hoge, constante kwaliteit van materialen en technieken is vanzelfsprekend, evenals deskundigheid van medewerkers en efficiënte coördinatie.
Daarom werkt BAS bouw ook volgens de ISO 9001 en ISO 14001 normen. Op het gebied van veiligheid gelden, op basis van het VCA** veiligheidssysteem, eveneens hoge eisen.

De visie van BAS bouw is om haar afspraken en kwaliteit te bewaken, hetgeen een voorwaarde is voor de continuïteit van het bedrijf.